Дизелов препарат за увеличаване на ефективността на горивата XENUM NEX10

Дизелов препарат за увеличаване на ефективността на горивата XENUM NEX10

Дизелов препарат за увеличаване на ефективността на горивата XENUM NEX10

Nex10™ е продукт от ново поколение, специално формулиран да направи изгарянето на горивото в цилиндрите по-ефективно и по-чисто.


28,00 лв с такса

Nex10™ е дизелов препарат от висока технология, базиран на горивния каталитик XENUM Nexgen™:

  • Подобрява ефективността на изгарянето на горивото, така че то извършва повече полезна работа с всяко изтласкване на буталото, т.е. по-голяма икономия при повече мощност.
  • Каталитично премахва отлаганията от вътрешната повърхност на двигателя, от турбокомпресора и от филтъра за твърди частици (DPF).
  • Осигурява ползи за околната среда чрез намаляване на емисиите на дизеловите двигатели, включително CO2, неизгорели въглеводороди и саждови частици.

 

Горивния каталитик XENUM Nexgen™ е дисперсия с наночастици цериев диоксид (CeO2). Известно е, че каталитичната активност на CeO2 е силно зависеща от размера на частиците му. Изключително малкият (нано) размер на частиците прави технологията Nexgen™ максимално ефективна.

За разлика от обикновените горивни добавки, Nex10™ е активна през целия процес на горене и после действието продължава дори и след преминаването през цилиндрите: там, където други марки продукти вече са разградени. Оптимизира се съотношението мощност / разход на гориво; същевременно се отстраняват отложените замърсявания от горивната камера, турбокомпресора и филтъра за твърди частици.

Освен всичко описано, Nex10™ почиства и горивната и инжекционна система, като по този начин осигурява правилната й работа и прецизното впръскване на горивото в цилиндрите.

 

Не се налагат никакви технически дейности по двигателя, за да се използва този продукт и той няма отрицателно въздействие върху свойствата на моторното масло.

 

Препаратът е използван в най-предизвикателното състезание за камиони. Като партньор за технологично усъвършенстване на известния отбор Камаз Мастер, ние използвахме Nex10™ в рали Дакар, където отбора победи. По-доброто горене даде по-висока ефективност, а в резултат и до по-голяма мощност.

 

Препаратът е интензивно изпробван и в широкомащабни практически изпитания. Установена е икономия на гориво от 4% до 11% - в различни, независимо оценявани полеви изпитания и в условия на реална търговска експлоатация.

Практическия тест с 1300 автобуса във Великобритания в продължение на 12 месеца показа над 5% икономия на гориво. Технологията е приложена от фирмата за целия й автобусен парк в Обединеното кралство.

 

УПОТРЕБА:

Да се добави в резервоара преди дозареждане. Концентрация за техническа превенция: 1:1000, концентрация за по-голям почистващ ефект: 1:100 до 1:200. 

Nex10™ е съвместима с всички стандартни дизелови горива, биогорива и добавки.

 

ОПАКОВКИ:

250 мл

1 л

 

TЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ:

XENUM South East Europe

моб.тел.: 0893 49 39 69, e-mail: xenum@expertoils.com

(регионален офис на производителя - XENUM nv - Belgium)

 

  • NEX10
    NEX10 - За повече ефективност на горивата

Количка  

няма продукти

0,00 лв Доставка

0,00 лв Общо:

поръчвам

Цена за доставка

Цената на доставка е 5 лв. за всички поръчки до 100 лв. на територията на България.


Доставката се извършва до куриерски офис в посочения от вaс град.


За поръчки над 100 лв., доставката е безплатна.

Актуално

ПОЛИ-АЛКИЛЕН-ГЛИКОЛНИ МОТОРНИ МАСЛА

Поли-алкилен-гликолните (ПАГ) моторни масла са уникално високо постижение на модерните технологии.

ДОБРАТА РАБОТА
НА ДИЗЕЛИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА

1. Прочистване на системата за подаване и впръскване на гориво. 2. Третиране на нафтата за циркулацията и горенето и при ниски температури.