DIESEL MULTI сървис 1L

DIESEL MULTI сървис 1L

DIESEL MULTI сървис 1L

Многофункционална дизелова добавка - концентрат, която увеличава производителността и качеството на дизеловото гориво.

  * Цената не важи за клубните карти на ProMotus Drivers Club.


72,00 лв с такса

3-функционална добавка за повишаване на експлоатационните качества на стандартните дизелови и биодизелови горива.

Комплексен препарат за професионална употреба: специално предложение за хората, за които резултатите в работата зависят и от добрата работа на машините.

 

Използва се в три различни приложения, в различни концентрации, за следните цели:

 

1. Бързо активно прочистване, смазване и деемулгация на горивната и инжекционна система

 

2. Ежедневна употреба – поддръжка на чистотата, изправността и ефективността на горивоподаването в постоянната експлоатация плюс подобряване на качествените показатели на нафтите

 

3. Трайно стабилизиране на горивата в резервоари и цистерни за запазване на качества и хомогенност при престои или съхранение

 

1.Бързо активно прочистване, смазване и деемулгация на горивната и инжекционна система, в реално време в процеса на експлоатация. Премахва нагари/отлагания и смазва помпи и инжектори, подобрява до правилно впръскването в цилиндрите и ефективността на горивото. За тази цел се смесва 1 литър препарат в 100 до 200 литра гориво. Намалява димност, шум и вибрации на двигателите, реновира кондицията на помпи и дюзи, сепарира вода, дава cetane+. Възстановява мощността и динамиката.

 

2. Ежедневна употреба – поддръжка на чистотата, изправността и ефективността на горивоподаването в постоянната текуща експлоатация с подобряване на качествените показатели на нафтите; т.е. за ежедневна употреба след първоначално активно прочистване. За тази цел се прибавя към горивото в съотношение 1:1000, литър за тон. Намалява димност, шум и вибрации на двигателите, способства за икономии на гориво, действа против задръстване и износване на помпи и дюзи, сепарира вода и предотвратява корозии по системите, дава cetane+. Подобрява динамиката.

 

3. Трайно стабилизиране на горивата в резервоари и цистерни за запазване на качества и хомогенност при престои или съхранение*. Предотвратява процеси на разпад - седиментация, окисление, корозия. Смесва се за това си приложение 1 литър от препарата в 1 000 литра гориво (литър за тон). При всеки един от горните начини на употреба Diesel Multi кондиционер винаги предотвратява/ намалява задръстванията на всмукателни системи (колектори, клапани и т.н.), оборудвани с ЕГР, а също и на компонентите в изпускателните трактове (турбини и DPF филтри). Подходящ и безопасен за всички видове дизелови 4-тактови двигатели, независимо от разлики в екипировката.

 

* за експлоатация при особено ниски температури против желиране служи препаратът Xtreme WinterD

 

TЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ:

XENUM South East Europe
моб.тел.: 0893 49 39 69, e-mail: xenum@expertoils.com
(регионален офис на производителя - XENUM nv - Belgium)

Количка  

няма продукти

0,00 лв Доставка

0,00 лв Общо:

поръчвам

Цена за доставка

Цената на доставката се определя от куриера.

 

За поръчки над 100 лв  доставката е за сметка на изпращача и е до офис на куриер.

 

Доставката се извършва в срок до два работни дни от получаване на
потвърждението на заявката.

Актуално

ПОЛИ-АЛКИЛЕН-ГЛИКОЛНИ МОТОРНИ МАСЛА

Поли-алкилен-гликолните (ПАГ) моторни масла са уникално високо постижение на модерните технологии.

ДОБРАТА РАБОТА
НА ДИЗЕЛИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА

1. Прочистване на системата за подаване и впръскване на гориво. 2. Третиране на нафтата за циркулацията и горенето и при ниски температури.